Home ›› Elektrische Garagedeuren Met Loopdeur

ELEKTRISCHE GARAGEDEUREN MET LOOPDEUR - WELKE BESTAAN ER EN WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Heeft u al een garage? Of bent u op zoek? Dan tippen wij een elektrische garagedeur met loopdeur. Deze zorgt namelijk voor veel gemak, met 1 druk op de knop opent uw garagedeur automatisch. Uw auto parkeert u snel, zonder dat u hoeft uit te stappen om eerst de garagedeur open te doen. Nog fijner zijn elektrische garagedeuren met loopdeur. Zo kunt u de garage in en uit zonder dat u de gehele garagedeur open hoeft te doen. Welke elektrische garagedeuren bestaan er? En wat zijn de voordelen van elektrische garagedeuren met loopdeur? In dit artikel leest u onder andere:

  • Wat garagedeuren met loopdeuren zijn
  • Wat de voordelen van elektrische garagedeuren met loopdeur zijn
  • In of naast welke elektrische garagedeuren een loopdeur geplaatst kan worden

Meer informatie...Offerte aanvragen

elektrische-garagedeuren-met-loopdeur-begico-1

elektrische-garagedeuren-met-loopdeur-begico-3

Wat is een garagedeur met loopdeur?

Een garagedeur met loopdeur is zoals de naam al doet vermoeden: een deur naast of in de garagedeur waar u doorheen kunt lopen zonder dat deze in zijn geheel open hoeft. De elektrische garagedeur heeft vele functies en voordelen. Vandaag de dag wordt een garage steeds vaker gebruikt als fietsenstalling, opslag of zelfs als kantoor in plaats van een auto. Daarom is de vraag naar garagedeuren met loopdeur de laatste tijd enorm toegenomen. Maar vanwege het gemak blijven ook elektrische garagedeuren met loopdeur enorm populair.

Voordelen elektrische garagedeuren

Voordat we het gaan hebben over de loopdeur, biedt een elektrische garagedeur op zich natuurlijk al vele voordelen. De grootste is natuurlijk dat u geen moeite hoeft te doen om deze te openen. U heeft geen gedoe met sleutels en hoeft ook niet door de regen te lopen. U opent de garagedeur namelijk met een afstandsbediening. Daarbij profiteert u van ruimtebesparing, voldoende doorrijruimte en optimale veiligheid.

Meer informatie...Offerte aanvragen

Elektrische garagedeuren met loopdeur - de voordelen

Met een elektrische garagedeur met loopdeur ervaart naast de gemakken van alleen een elektrische garagedeur nog veel meer gemak. Wij zetten de voordelen voor u op een rij.

  • U loopt de garage eenvoudig in en uit zonder dat de hele deur open hoeft
  • De onderdelen die het deurblad aansturen worden minder belast en gaan hierdoor langer mee
  • Omdat de onderdelen van een elektrische garagedeur minder worden belast, scheelt dit ook in onderhoudskosten
  • U bespaart kosten op de energierekening omdat u alleen de loopdeur open doet

Elektrische garagedeuren met loopdeur - welke garagedeuren zijn er?

Bent u op zoek naar een elektrische garagedeur, dan zijn er verschillende elektrische garagedeuren te koop die geschikt zijn om een loopdeur naast of in te monteren. Wij zetten er een paar voor u op een rij.

Sectionaal garagedeuren

De elektrische sectionale garagedeuren zorgen voor een optimale besparing van de ruimte en zijn eenvoudig in het gebruik. De deur opent eenvoudig, u heeft geen zwenkruimte nodig zoals bij een kanteldeur en er is een brede doorrijruimte mogelijk. Sectionaal garagedeuren bestaan uit los bewegende panelen en worden recht omhoog geopend. Ook zijn de panelen geïsoleerd en hebben zij een hoge isolatiewaarde. Zo ontstaat er geen vocht en condensvorming in uw garage. Sectionale elektrische garagedeuren met loopdeur zijn dus dubbel handig: naast bovengenoemde voordelen kunt u ook zelf door de deur naast deze elektrische garagedeur.

Exclusieve garagedeuren

Als u op zoek bent naar een exclusieve garagedeur, dan is maatwerk natuurlijk mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een originele, klassieke, moderne of landelijke elektrische garagedeur met loopdeur.

Openslaande garagedeuren

Wilt u wel het gemak ervaren van een elektrische garagedeur met loopdeur maar iets minder diep in de buidel tasten? Dan is een openslaande garagedeur een goed alternatief. Dit is weliswaar geen elektrische garagedeur, maar u loopt nog steeds snel uw garage in en uit. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende materialen, motieven en kleuren.