Home ›› Garage Roldeur

Overweegt u een garage roldeur of gaat u voor de functionelere sectionaal garagedeur?

Garagedeuren verschillen niet alleen in uitstraling, maar ook in veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast is er veel verschil in de kwaliteit van isolatie van garagedeuren. Bij een sectionaal garagedeur is er veel betere isolatie dan bij een garage roldeur om condensvorming en vocht tegen te gaan. BEGICO Garagedeuren vergelijkt aan de hand van de belangrijkste aandachtspunten verschillende garagedeuren.

Waar moet een nieuwe garagedeur aan voldoen? De garagedeur moet onder andere functioneel, gebruiksvriendelijk en geïsoleerd zijn. Daarnaast is het mooi als de uitstraling van de garagedeur aansluit bij de look van de woning of garage. Met een sectionaal garagedeur is een loopdeur optioneel. Als u iets uit de garage nodig bent, hoeft u niet de hele garagedeur te openen. Het bespaart u tijd en het is veiliger dan onder een halfgeopende garage roldeur door te kruipen.

Meer informatie...Offerte aanvragen

garage-roldeur-2-begico

garage-roldeur-begico

Garage roldeur

Garagedeuren zijn er in vele soorten: van een garage roldeur tot openslaande garagedeuren en van sectionaal garagedeuren tot exclusieve garagedeuren. Garage roldeuren zijn minder veilig in gebruik dan elektrisch bediende garagedeuren die standaard over krachtbegrenzing beschikken. De deur gaat automatisch omhoog bij enige tegendruk van een obstakel. Ook kunt u bij de sectionaal garagedeur eenvoudig de garage in en uit via de loopdeur.

De veiligheid van sectionaal garagedeuren is van hoog niveau. Zij beschikken over vingerklembeveiliging. Dit voorkomt dat u met uw vingers bekneld raakt bij gebruik van de garagedeuren. De garagedeuren met elektrische bediening van BEGICO Garagedeuren hebben optilbeveiliging. Daarmee is uw deur vergrendeld en tegen optillen van bijvoorbeeld inbrekers beschermd. De optionele SKG 2 cilindersloten zijn een ander belangrijk onderdeel van de effectieve inbraakbeveiliging. Het SKG-keurmerk is onderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Meer informatie...Offerte aanvragen

Isolatie

De garage is allang niet meer uitsluitend een stalling voor de auto. Of u de ruimte nu gebruikt als opslagplaats, fietsenschuur of gereedschaps-/werkplaats; in al deze gevallen is goede isolatie van de garage belangrijk. Een sectionaal garagedeur biedt meer isolatie dan een garage roldeur. De kwalitatieve materialen waar de garagedeuren van zijn gemaakt, voorkomen dat het binnenklimaat van de garage tochtig en vochtig wordt. Sectionaal garagedeuren bestaan uit panelen die recht omhoog worden geopend. De panelen zijn geïsoleerd en hebben een hoge isolatiewaarde wat condensvorming in uw garage voorkomt. Werkt u veel in de garage? Door de tochtdichte deuren gaat geen warmte verloren.

Garage roldeur vervangen

BEGICO Garagedeuren monteert de sectionaal garagedeur voor u op locatie. Wij kunnen uw garage roldeur demonteren en vervangen. Onze monteurs leveren maatwerk. Een sectionaal garagedeur met loopdeur heeft minder onderhoud nodig en gaat langer mee. Dit komt omdat u de loopdeur gebruikt en hiermee de andere onderdelen van de deur minder belast. Zo gaan de onderdelen langer mee en is er minder snel onderhoud nodig.

Wilt u meer weten over sectionaal garagedeuren? Neem dan vrijblijvend contact op met BEGICO Garagedeuren of kom op afspraak langs in onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt onze medewerkers om deskundig advies vragen voor de mogelijkheden voor uw garagedeur. Wij helpen u graag. Onze persoonlijke service bestaat naast advies en maatwerkservice uit montage door vakmensen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf uw nieuwe garagedeuren te monteren.