Home ›› Garagedeur Antraciet

Garagedeur antraciet: volop mogelijkheden bij Begico

Antracietgrijs is een van de populairste kleuren als men een kleur grijs voor de woning moet kiezen. Een garagedeur antraciet past hier dan ook uitstekend bij. Al onze garagedeuren vervaardigen wij uit hoogwaardige materialen zodat u hier jarenlang plezier van beleeft. Bovendien weten wij als geen ander dat een garagedeur een belangrijke investering is. Daarom staan wij altijd klaar voor al uw vragen. Hier leest u alles over de soorten garagedeuren uit de portfolio van Begico en de mogelijkheden voor een garagedeur antraciet.

Het moderne en chique uiterlijk van de kleur antraciet

De kleur antraciet heeft een modern en chique uiterlijk en kan goed worden gecombineerd met andere kleuren zoals wit, donkerblauw of grijs. Door te kiezen voor een garagedeur antraciet, geeft u de buitenkant van uw woning een strakke en luxueuze uitstraling. Met de juiste kleurencombinatie zorgt u voor een warme uitstraling.

Meer informatie...Offerte aanvragen

garagedeur antraciet oranje stenen

garagedeur antraciet zonnig

Garagedeur antraciet voor uw openslaande garagedeuren

Tegenwoordig wordt een garage niet veel meer gebruikt om de auto in te plaatsen. Vaker dient de garage als stalling voor brommers en fietsen en als opslagplaats voor gereedschap en andere spullen. Daarom kiezen steeds meer mensen om hun oude kanteldeur te vervangen voor openslaande garagedeuren.

Op die manier wordt de doorloop vergroot en creëert u bovendien extra ruimte. Daarbij zijn openslaande garagedeuren goed geïsoleerd en onderhoudsarm. En wist u dat u uw garagedeuren kunt uitbreiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen?

Uiteraard zijn er voor openslaande garagedeuren ook genoeg mogelijkheden voor een garagedeur antraciet. Bekijk bijvoorbeeld de voorbeelden op onze pagina over openslaande garagedeuren. Hier ziet u dat u de keuze heeft uit zowel een horizontale als verticale belijning voor uw garagedeur antraciet. Zoekt u een garagedeur met luxe en moderne uitstraling? Kies dan voor een garagedeur met gladde oppervlakte. Dit geeft uw woning een strakke uitstraling. Past een klassieke woonstijl beter bij u? Dan is een garagedeur met structuur iets voor u. U heeft de keuze uit horizontale of verticale groeven.

Meer informatie...Offerte aanvragen

Garagedeur antraciet: de sectionaal garagedeur

Op zoek naar een lamellendeur of panelendeur, oftewel een sectionaal garagedeur antraciet? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een sectionaal garagedeur kunt u geheel naar wens samenstellen. U heeft hierbij namelijk de meeste keuzes in profilering, kleuren en modellen. Een sectionaal garagedeur antraciet behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Sectionale garagedeuren zijn een van de meest veilige garagedeuren als ze zijn uitgevoerd met een elektrische bediening. Bovendien passen sectionale garagedeuren altijd, de vorm van de deuropening speelt geen rol. Daarnaast kunt met uw auto tot vlak voor de deur komen terwijl deze wordt geopend, in tegenstelling tot een kanteldeur die naar buiten opent.

Antraciete overheaddeuren: veilig en duurzaam

Bij de juiste keuze van een garagedeur antraciet zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uitstraling natuurlijk van groot belang. Bekijk daarom ook eens onze overheaddeuren, die voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Van staal en aluminium, met of zonder vensters en in bijna iedere gewenste maat en kleur zoals een garagedeur antraciet: onze garagedeuren kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in zowel industriële als commerciële gebouwen.

Kies voor een garagedeur antraciet

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden voor een garagedeur antraciet? Neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel, die op afspraak is geopend.