Garagedeuren prijzen

Wat zijn de kosten van een garagedeur bij Begico?
Vind het antwoord op deze pagina over garagedeuren prijzen. De prijzen voor Begico garagedeuren lopen uiteen. Ze hangen namelijk van een aantal factoren af, waaronder: het type garagedeur, de afmeting, de bediening en extra opties. 

Vraag een offerte aan
Home ›› Garagedeuren Prijzen

Wat is de prijs voor uw garagedeur

In ons offerteformulier kunt u invullen wat voor type garagedeur u zoekt. Er is een ruime keuze aan paneeluitvoeringen voor uw garagedeur. Daarna kunt u een aantal opties aanvinken, zodat de garagedeur helemaal bij uw wensen past. Hieronder bespreken we hoe de factoren de prijs voor uw garagedeur beïnvloeden:

Type garagedeur

De garagedeur moet perfect passen bij uw woning. Daarom leveren we verschillende types. Het minst dure type (houtnerfstructuur enkele belijning met afmeting 2 bij 2,5 meter) kost € 724,35. Het duurste type (wood cassette met afmeting 2 bij 2,5 meter) kost € 892,38. Het kleurverschil heeft ook invloed op de prijs. Gaat u voor een van onze stijlvolle ralkleuren, dan ligt de prijs zo’n € 200 hoger. 

garagedeuren prijzen

De afmeting van de garagedeur

Hoe hoger en breder de garagedeur, hoe hoger de prijs. Als er zowel in de hoogte als de breedte 50 centimeter bijkomt wordt de prijs zo’n € 300 euro hoger. 

De bediening

Elektrische garagedeuren prijzen liggen € 300 - € 400 hoger dan voor een garagedeur met handmatige bediening. Elektrische garagedeuren bieden wel grote voordelen. Als het regent kunt u bijvoorbeeld in uw auto blijven zitten terwijl u de garagedeur opent. Ook hoeft u niet eerst uw zware boodschappentas neer te zetten als u de deur wilt openen.

garagedeuren prijzen

Extra opties

Voor extra service, zoals het afvoeren van de oude deur, het Politiekeurmerk Veilig Wonen en een loopdeur betaalt u ook meer. Maar onze service, zoals inmeten en montage, is wel bij de prijs inbegrepen.

Garagedeuren prijzen

Met behulp van ons offerteformulier kunt u gemakkelijk uw garagedeur samenstellen. Heeft u een vraag over uw garagedeur? Dan kunt u contact opnemen met ons: info@begico.nl

Vraag een offerte aan

Waarom garagedeuren van Begico?

Begico garagedeuren zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en uiterst veilig. Aangezien iedereen andere wensen en wij het uiterst belangrijk vinden hiernaar te luisteren, produceren we uw garagedeur op maat. Deze zal geheel in harmonie zijn met de uitstraling van uw woning. Wilt u alvast inspiratie opdoen?

Bekijk onze brochure