Home ›› Geisoleerde Garagedeuren

Geïsoleerde garagedeuren

Het klimaat van de garage hoeft niet tochtig en vochtig te zijn. Met geïsoleerde garagedeuren kunt u de garage gebruiken als ideale werkplaats of opbergruimte. De garagedeuren zijn makkelijk te bedienen en hebben geluidloze en onderhoudsvrije loopwieltjes. Begico Garagedeuren biedt snelle levering en tien jaar garantie op geïsoleerde garagedeuren.

De geïsoleerde garagedeuren van Begico zijn er in verschillende vormen. Of u sectionaal, openslaande of één van onze exclusieve garagedeuren wilt, het is allemaal mogelijk. Wij produceren de deuren op maat en in de stijl die bij uw woning past. De kwalitatieve en hoogwaardige materialen waar de garagedeuren van zijn gemaakt, voorkomen dat het binnenklimaat van de garage tochtig en vochtig wordt.

Meer informatie...Offerte aanvragen

Geïsoleerde Garagedeuren - Binnenkant

Geïsoleerde Garagedeuren - Buitenkant

Geïsoleerde garagedeuren

De bewegende panelen van onze sectionaal garagedeuren hebben bijvoorbeeld hoge isolatiewaarde wat condensvorming en vocht tegengaat in uw garage. Deze geïsoleerde garagedeuren zijn standaard voorzien van vingerklem- en veerbreukbeveiliging. Gebruikt u de garage als werkplaats, dan gaat er door de tochtdichte deuren geen warmte verloren.

Bij het bouwen van een garage of een woning met garage kunt u kiezen voor de deur die u wilt en welke past bij de stijl van uw huis. Een garage is tegenwoordig meer dan alleen een stalling voor de auto, scooter of fiets. Schimmel in opbergplaatsen weerhoudt mensen om iets te bewaren en het is de angst voor de verzamelaar. Met geïsoleerde garagedeuren voorkomt u ongemakken als condens en tocht. Ook hebben onze deuren het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Meer informatie...Offerte aanvragen

Gebruiksgemak

De geïsoleerde garagedeuren zijn makkelijk te bedienen. U kunt kiezen uit handmatige of automatische bediening. Kiest u voor een garagedeur met elektrische bediening, dan beschikt u automatisch over de optilbeveiliging. De deur is daarmee vergrendeld en tegen optillen beschermd. De garagedeuren van Begico hebben loopwieltjes met kogellagers. Deze zijn geluidloos en onderhoudsvrij.

Geïsoleerde garagedeuren: stijlvolle uitstraling

Landelijk, modern of klassiek: er is altijd wel een deur die volledig aansluit bij de stijl en uitstraling van uw woning. Begico heeft ervaring met alle soorten stijlen en we vertalen uw wensen naar een stijlvolle garagedeur. De Begico garagedeuren zijn onderhoudsvrij. De type materialen en afwerking van onze garagedeuren zorgen ervoor dat uw deur voor lange tijd zo goed als nieuw blijft.

Snelle levering

Al onze garagedeuren worden gefabriceerd van hoogwaardige materialen. Door de productie van de geïsoleerde garagedeuren in Nederland, kunnen wij u een snelle levering garanderen. Wij produceren uw deur geheel op maat en naar uw wens, bijvoorbeeld in de stijl van uw woning. Behalve onze maatwerkservice bieden wij ook vakkundige montage op locatie. Wilt u liever zelf de montage doen? Dat kan doordat wij dan kosteloos het verenpakket van de garagedeur voor u kunnen pre-monteren. Dat vereenvoudigd de montage voor u.

Overweegt u geïsoleerde garagedeuren of wilt u een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met Begico Garagedeuren of vraag een offerte aan. Onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel is op afspraak geopend. U kunt hier verschillende garagedeuren bekijken en uittesten. Ook zal een medewerker van Begico u bijstaan om vragen te beantwoorden en de ideale garagedeur voor u te vinden.