Home ›› Kennisbank

Kennisbank

Meer informatie en tips over garagedeuren vindt u hier

openslaande-garagedeur-prijs-begico.jpg

Openslaande garagedeuren prijs

Openslaande garagedeuren vergroten de doorloop om makkelijk binnen te komen met fietsen, brommers of motoren en creëren ook nog eens extra ruimte. Naast een ruime doorgang zijn openslaande deuren optimaal geïsoleerd en onderhoudsarm.

Meer informatie
Geïsoleerde Garagedeuren - Binnenkant

Geïsoleerde garagedeuren

Het klimaat van de garage hoeft niet tochtig en vochtig te zijn. Met geïsoleerde garagedeuren kunt u de garage gebruiken als ideale werkplaats of opbergruimte. De garagedeuren zijn makkelijk te bedienen en hebben geluidloze en onderhoudsvrije loopwieltjes.

Meer informatie
kennisbank-houten-garagedeur-begico.jpg

Wat zijn de voordelen van houten garagedeuren op maat?

Voor een volledig karakteristieke uitstraling van uw huis zoekt u houten garagedeuren op maat. Bij Begico vindt u een betrouwbaar en duurzame deur, die u veilig en gemakkelijk bedient.

Meer informatie
kennisbank-elektrisch-metloopdeur-begico.jpg

Elektrische garagedeuren met loopdeur

Vandaag de dag wordt een garage steeds vaker gebruikt als fietsenstalling, opslag of zelfs als kantoor in plaats van een auto. Daarom is de vraag naar garagedeuren met loopdeur de laatste tijd enorm toegenomen.

Meer informatie
kennisbank-openslaande-deuren-begico.jpg

Garagedeur vervangen door openslaande deuren

Naast sectionaal garagedeuren en exclusieve garagedeuren, kunt u bij Begico ook terecht voor openslaande garagedeuren. Dit zijn dubbele deuren waarbij u eenvoudig toegang heeft tot uw garage.

Meer informatie
Zijdelingse garagedeur begico

Zijdelingse garagedeur

Veel mensen worden verleid door de zijwaardse garagedeur omdat deze niet veel ruimte in de hoogte inneemt. Dat is allemaal waar, maar na nuchter nadenken beseffen we al snel dat dit niet het grootste probleem is.

Meer informatie
kennisbank-kanteldeur-begico.jpg

Kanteldeur

Een kanteldeur staat ook wel bekend als de klassieker onder de garagedeuren. Voor veel mensen is dit dan ook de eerste keuze. Vertrouwd, bekend en relatief betaalbaar. Je ziet ze ook vaak terug bij de oudere garages. Maar is deze kanteldeur ook voor u de beste keuze?

Meer informatie
Garage roldeur 2 begico garagedeuren

Garage roldeur

Garagedeuren zijn er in vele soorten: van een garage roldeur tot openslaande garagedeuren en van sectionaal garagedeuren tot exclusieve garagedeuren.

Meer informatie
garagedeur antraciet zonnig

Garagedeur Antraciet

De kleur antraciet heeft een modern en chique uiterlijk en kan goed worden gecombineerd met andere kleuren zoals zuiver wit. Door te kiezen voor een garagedeur antraciet, geeft u de buitenkant van uw woning een strakke en luxueuze uitstraling. 

Meer informatie
kennisbank-Standaard-maat-garagedeur-begico.jpg

Standaard maat garagedeur

Het is een uitstekend alternatief voor de duurdere op maat gemaakte garagedeur. Bovendien kunnen we deze garagedeur een stuk sneller leveren.

Meer informatie
garagedeur isoleren garagedeur

Garagedeur isoleren

Energie besparen kan op vele verschillende manieren. Met isolatie zorgt u ervoor dat er minder warmteverlies is en dat u minder vaak hoeft te stoken.

Meer informatie
garagepoort

Garagepoort

Met de garagepoorten van Begico wordt het inlopen en uitlopen van de garage een fluitje van een cent. Een garagepoort is een essentieel onderdeel van elke garage.

Meer informatie