« Terug

Begico opent Showroom

Begico-garagedeuren-nieuwe-showroom.jpg16 jul

Heeft u een garagedeur gevonden die bij uw woning past, of bent u nog op zoek naar de beste match? Wij zijn van mening dat een garagedeur op maat een sieraad moet zijn voor uw woning. Het is dus erg belangrijk om een goede keuze te maken. Kom langs in onze nieuwe showroom en bekijk de verschillende garagedeuren van Begico!

Begico heeft onlangs haar showroom geopend op de Constantijn Huijgensstraat 3 in Krimpen a/d Lek. U kunt hier verschillende garagedeuren bekijken en ze uittesten. Ook zal een medewerker van Begico u bijstaan om vragen te beantwoorden en de perfecte garagedeur voor uw woning te vinden. Al onze deuren worden op maat gemaakt, en zijn dus volledig door uzelf samen te stellen.

“Wij bieden u een uitgebreid assortiment van kwalitatieve materialen, in uiteenlopende stijlen, structuren en designs,” geeft Gianni Doelwijt aan, verkoopadviseur van Begico Garagedeuren. “Kiest u eerder voor een authentieke warme houtlook of juist voor een moderne uitstraling? In onze showroom kunt u de verschillende opties bekijken, aanraken en uittesten.”

Wanneer u de perfecte garagedeur heeft gevonden laten we deze voor u op maat maken. We premonteren de garagedeur meteen in de fabriek, zodat u (indien gewenst) zelf de montage kan oppakken.

U bent van harte welkom om onze garagedeuren te komen bekijken in de showroom. Maak hier graag een afspraak voor, zodat we alle tijd hebben om u de verschillende opties te laten zien.

Maak een afspraak om de showroom te bezichtigen

« Terug