« Terug

Begico te zien in Wooninspiraties op RTL 4!

afbeelding-contact-Begico.jpg20 feb

Onlangs was Begico te zien in Wooninspiraties op RTL4. Hierin wordt uitgelegd welke soorten garagedeuren er zijn. Er zijn een aantal dingen die de kwaliteit van een garagedeur bepalen. Daarom wordt uitgelegd waar je op moet letten bij de aanschaf van een garagedeur. Kijk hier het fragment terug!

Soorten garagedeuren

Er zijn verschillende soorten garagedeuren afhankelijk van de wensen. Zo zijn er de openslaande garagedeuren en de sectionaal garagedeuren. Binnen deze twee garagedeuren zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Zo is er de mogelijkheid om er een loopdeur in te plaatsen maar ook glazen panelen. Het is vandaag de dag belangrijk dat de garagedeuren isolerend zijn. Dit is bij Begico dan ook altijd het geval.

Garagedeuren van kwaliteit

Let bij het aanschaffen van een garagedeur op de kwaliteit van de garagedeur. Naast dat de garagedeur isolerend moet zijn is het ook belangrijk dat je op de aandrijfrails let. Een deur van goede kwaliteit heeft een aandrijf rails van van rubber dat net zo sterk is als staal. Dit zorgt er onder andere voor dat het minder herrie maakt dan de normale ketting. Let daarnaast ook op of de omkeerwielen en katrollen van staal zijn in plaats van kunststof.

Inbraakgevoeligheid

Garagedeuren zijn normaalgesproken inbraakgevoelig maar bij Begico is daaraan gedacht. De garagedeuren kunnen voorzien worden van een politiekeurmerk veilig wonen. Daardoor is de garagedeur niet meer de zwakke plek van je woning.

« Terug