« Terug

Nieuwe Kymani garagedeur

Kymani-garagedeur.jpg07 dec

Begico introduceert de nieuwe Kymani garagedeur!

De Kymani garagedeur met houtnerfstructuur past uitstekend bij ieder huis. Het oppervlak heeft een mooie houtstructuur dat refereert naar de klassieke uitvoering van een garagedeur. De deur wordt standaard geleverd in de kleur wit. Deze neutrale kleur past goed bij elke omgeving. De garagedeuren zijn opgebouwd uit los bewegende panelen die recht omhoog worden geopend. Deze panelen zijn goed geïsoleerd. Dit zorgt voor weinig condens en vocht in uw garage. Het mooie oppervlak is ontworpen voor duurzaamheid. Kymani garagedeuren gaan lang mee en kunnen goed tegen een stootje.

De Kymani garagedeuren van Begico worden standaard geleverd met elektrische aandrijving én 2 handzenders!

Bijzondere eigenschappen van de Kymani garagedeur

Het bijzondere aan onze Kymani garagedeuren is de standaard levering met een krachtige elektrische aandrijving. Een elektrische garadeuraandrijving is heel praktisch en biedt u comfort en gemak bij het in- en uitrijden van uw garage. In vergelijking tot de andere garagedeuren van Begico leveren wij bij deze aandrijving niet 1, maar standaard 2 handzenders! Dat maakt onze Kymani garagedeur uniek.

De nieuwe Kymani deur is uitgevoerd in de meest voorkomende maten. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen! De Kymani deur wordt geleverd met voorgemonteerde trekveren. Dat maakt de zelfmontage enorm eenvoudig. Een elektrisch aangedreven garagedeur van uitstekende kwaliteit én dat allemaal voor een scherpe prijs.

  • Krachtige elektrische aandrijving
  • Standaard levering met 2 handzenders
  • Snellere levering
  • Uitstekende kwaliteit
  • Scherpe prijs

Meer informatie opvragen

« Terug