« Terug

Garagedeuren opgeleverd voor garageparken en VVE's

Begico-garagedeuren-opgeleverd-voor-garageparken-en-VVE's.jpg25 apr

Los van de particulieren opleveringen, hebben wij meer dan 600 garagedeuren voor garageparken, woningbouwcorporaties en VVE’s opgeleverd. Een mooie reeks aan geslaagde projecten die we hebben mogen realiseren en waar we met trots op terugkijken!

Zo hebben wij onder andere 98 deuren met een enkele belijning en in de kleur wit geplaatst voor een garagepark in Oss. In Den Dolder zijn we aan de slag geweest met het plaatsen van 93 geïsoleerde, en daarmee onderhoudsvrije garagedeuren. Naast een reeks sectionaaldeuren, zijn er hier ook een aantal deuren met loopdeur geplaatst. Voor een project in Schagen mochten wij onlangs 56 antraciete sectionaal deuren plaatsen. De kleur in combinatie met de antraciete boxen, geeft het gehele complex een moderne en luxe uitstraling.

Begico-collage-garagedeuren-opgeleverd-voor-garageparken-en-VVE_s

Snelle levertijd en een lange levensduur

Door de hoogwaardige materialen en de vakkundige montage, bent u verzekerd van een garagedeur met een lange levensduur. En door het gebruik van lokale producten en materialen uit Nederland, kunnen wij zeer korte levertijden hanteren. Kwaliteit en service staat bij Begico voorop. Daarom vinden wij het belangrijk om met u als onze partner niet alleen snel te schakelen tijdens de realisatie van het project, maar ook na afronding van het project.

Meer informatie?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor zakelijke projecten.

Neem contact op

« Terug