Home ›› Onze Garagedeuren ›› Exclusieve Garagedeuren

Exclusieve garagedeuren

Met onze exclusieve garagedeuren heeft u nóg meer vrijheid.

afbeelding-exclusief-garagedeuren-Begico.jpg

Bij Begico heeft u een ruime keuze in garagedeuren. Zo is er altijd wel een deur die volledig aansluit bij de stijl en uitstraling van uw woning. Landelijk, modern, origineel of klassiek, wij hebben ervaring met alle soorten stijlen en vertalen uw wensen naar een passende garagedeur. Uw garagedeur is een opvallend onderdeel van uw woning. Elke garagedeur is daarom 100% maatwerk.

Begico garagedeuren zijn er in vele uitvoeringen. Bovendien kunt u kiezen voor een handmatige of automatische bediening. Onze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, optimaal geïsoleerd en gebruiksvriendelijk. Zo bent u verzekerd van een geïsoleerde en veilige garage.

Meer informatie...Offerte aanvragen

icon-veiligheid-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Veiligheid

Bij de constructie en bediening van onze garagedeuren staat veiligheid voorop. Uw garagedeur moet langdurig betrouwbaar functioneren, goed afsluitbaar zijn en veilig bediend kunnen worden.

icon-vingerklembeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Vingerklem­beveiliging

Al onze deuren zijn standaard voorzien van vingerklembeveiliging. Deze wettelijk verplichte beveiliging voorkomt dat uw vingers bekneld kunnen bij gebruik van de garagedeur.

icon-veerbreukbeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Veerbreuk­beveiliging

Begico garagedeuren zijn uitgerust met de wettelijk verplichte veerbreukbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de deur zich niet plotseling en onverwacht sluit in het geval van een veerbreuk.

icon-inbraakbeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Inbraak­beveiliging

Effectieve inbraakbeveiliging voorkomt nare situaties. De afsluitingen op onze garagedeuren kunnen optioneel worden voorzien van het SKG-keurmerk, onderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Meer informatie »

icon-onderloopenobstakelbeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Onderloop- en
obstakel­beveiliging

Onze elektrisch bediende garagedeuren beschikken standaard over een krachtbegrenzing. Bij enige tegendruk van een obstakel zal de deur direct automatisch weer omhoog gaan.

Meer informatie »

icon-optilbeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Optilbeveiliging

Kiest u voor een garagedeur met elektrische bediening, dan beschikt u automatisch over de optilbeveiliging. De deur is daarmee vergrendeld en tegen optillen beschermd.

Meer informatie »