Home ›› Onze Garagedeuren ›› Industrie Deuren

Industrie deuren

Uniek en passend bij de styling van uw pand en corporate identity.

Begico-Industrie-deuren.jpg

Bij het vinden van de juiste overheaddeur zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uitstraling voor u van groot belang. U zoekt een betrouwbaar product dat zonder problemen onder alle omstandigheden functioneert. Een product dat zich heeft bewezen en op basis van uw specifieke wensen wordt gefabriceerd en tijdig wordt geleverd.

Onze overheaddeuren voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. De overheaddeuren zorgen in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden (temperatuur, wind en water) voor een betrouwbare en toegankelijke gevelafsluiting. Vanzelfsprekend voldoen onze overheaddeuren en geleidingssystemen aan de norm (EN13241-1) voor ‘Industriële deuren, bedrijfs- en garagedeuren en hekken’, volgens de Richtlijn Bouwproducten (CPD) en de Machinerichtlijn (MD). Tevens zijn de deuren voorzien van TUV-gekeurde veiligheidscomponenten: veerbreuk- en kabelbreukbeveiliging en slappe-kabelbeveiliging (schakelaar). Naast de standaard (verplichte) beveiliging bieden wij aanvullende mogelijkheden voor extra veiligheid.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren en innovatieve specials. Van staal en aluminium, met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste maat en kleur. Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen de deuren eenvoudig worden geïntegreerd in zo- wel industriële als commerciële gebouwen. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand. Ook voor uw gevel bieden wij een kwaliteitsoplossing voor een passende prijs.

Meer informatie...Offerte aanvragen

icon-veiligheid-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Veiligheid

Bij de constructie en bediening van onze garagedeuren staat veiligheid voorop. Uw garagedeur moet langdurig betrouwbaar functioneren, goed afsluitbaar zijn en veilig bediend kunnen worden.

icon-vingerklembeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Vingerklem­beveiliging

Al onze deuren zijn standaard voorzien van vingerklembeveiliging. Deze wettelijk verplichte beveiliging voorkomt dat uw vingers bekneld kunnen bij gebruik van de garagedeur.

icon-veerbreukbeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Veerbreuk­beveiliging

Begico garagedeuren zijn uitgerust met de wettelijk verplichte veerbreukbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de deur zich niet plotseling en onverwacht sluit in het geval van een veerbreuk.

icon-inbraakbeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Kabelbreuk­beveiliging (geadviseerd)

Om het risico op een kabelbreuk te verkleinen, maken wij gebruik van zesmaal overgedimensioneerde kabels. De kans op een kabelbreuk van beide kabels tegelijk is daardoor nihil. Hoewel voor onze kabels niet verplicht, adviseren wij toch een kabelbreukbeveiliging aan te laten brengen. Veiligheid gaat tenslotte voor alles.

Meer informatie »

icon-onderloopenobstakelbeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Slappe-kabelbeveiliging

Wanneer de spanning op de kabel wegvalt, bijvoorbeeld als de deur bij het neergaan stagneert, zorgt een slappe- kabelbeveiliging ervoor dat de motor stopt. Gevaarlijke situaties worden zo voorkomen. Afhankelijk van de toegepaste bodemconsole zijn één of twee slappekabelbeveiligingen benodigd.

Meer informatie »

icon-valdorpel-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Onderloop­beveiliging en lichtgordijn

Bij de onderloopbeveiliging stopt de deur tijdens het sluiten als deze wordt aangeraakt en gaat direct weer open. Met het lichtgordijn is de gehele deuropening beveiligd. Zodra iets of iemand zich tijdens het sluiten in de deuropening bevindt, opent deze zich weer volautomatisch.

Meer informatie »