Home ›› Onze Garagedeuren ›› Sectionaal Garagedeuren

ACTIE : nu 10% korting op alle sectionale garagedeuren

Sectionaal garagedeuren

Leverbaar in vrijwel alle maten, kleuren en uitvoeringen.

afbeelding-sectionaal-garagedeuren-Begico.jpg

Sectionaal garagedeuren zijn opgebouwd uit los bewegende panelen die recht omhoog worden geopend. De panelen zijn geïsoleerd en hebben een hoge isolatiewaarde wat condensvorming en vocht tegengaat in uw garage. Bij Begico kunt u een sectionaal garagedeur geheel naar uw eigen wensen samenstellen. Dit type garagedeur neemt minder ruimte in beslag bij het openen en sluiten dan bijvoorbeeld een reguliere kanteldeur. U kunt met uw auto tot vlak voor de deur komen terwijl deze wordt geopend omdat de sectionaal deur niet naar buiten opent zoals een kanteldeur.

Onze sectionaal garagedeuren zijn standaard voorzien van veerbreuk-, onderloop- en vingerklembeveiliging. Daarmee bieden deze type garagedeuren u het comfort, de duurzaamheid en de veiligheid waar u naar op zoek bent. Begico garagedeuren kunnen in elke gewenste kleur gepoedercoat worden, waardoor er een harmonisch geheel met het huis ontstaat.

Meer informatie...Offerte aanvragen

icon-veiligheid-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Veiligheid

Bij de constructie en bediening van onze garagedeuren staat veiligheid voorop. Uw garagedeur moet langdurig betrouwbaar functioneren, goed afsluitbaar zijn en veilig bediend kunnen worden.

icon-vingerklembeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Vingerklem­beveiliging

Al onze sectionaaldeuren zijn standaard voorzien van vingerklembeveiliging. Deze beveiliging voorkomt dat uw vingers bekneld kunnen raken bij gebruik van de garagedeur.

icon-veerbreukbeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Veerbreuk­beveiliging

Begico garagedeuren zijn uitgerust met veerbreukbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de deur zich niet plotseling en onverwacht sluit in het geval van een veerbreuk.

icon-inbraakbeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Inbraak­beveiliging

Effectieve inbraakbeveiliging voorkomt nare situaties. De afsluitingen op onze garagedeuren kunnen optioneel worden voorzien van het SKG-keurmerk, onderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Wij werken uitsluitend met SKG 2* cilindersloten

Meer informatie »

icon-onderloopenobstakelbeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Onderloop- en
obstakel­beveiliging

Onze elektrisch bediende garagedeuren beschikken standaard over een krachtbegrenzing. Bij enige tegendruk van een obstakel zal de deur direct automatisch weer omhoog gaan.

Meer informatie »

icon-optilbeveiliging-kenmerken-garagedeuren-Begico.svg

Optilbeveiliging

Kiest u voor een garagedeur met elektrische bediening, dan beschikt u automatisch over de optilbeveiliging. De deur is daarmee vergrendeld en tegen optillen beschermd.

Meer informatie »