Home ›› Onze Garagedeuren ›› Uitvoeringen

Uitvoeringen

Maak zelf een keuze in de structuur, belijning en kleur voor uw persoonlijke garagedeur.

High-Line serie

Voor veel mensen biedt de High-Line garagedeur de perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en allure. Deze serie omvat drie duidelijke structuren, Woodgrain, Stucco en Satin. Tevens heeft u per structuur de keuze uit meerdere soorten belijning en kleuren. De producten uit deze serie garanderen een lange levensduur en kunnen tegen een stootje.

High-Line Woodgrain

Het Woodgrain oppervlak refereert naar een houtstructuur, de klassieke uitvoering van een garagedeur. U kunt uw favoriete oppervlaktestructuur combineren met vier soorten belijningen: de Woodgrain Cassetta is de meest klassieke deur. De mooie cassettes zijn vergelijkbaar met traditionele houten deuren. De Woodgrain Plancha benadert een opbouw uit smalle planken het meest, terwijl de Woodgrain Ligna juist een breder plankmotief heeft. Met de Woodgrain Plano kiest u voor een rustige eenvoudige belijning.

High-Line Stucco

Onze Stucco profilering garandeert een lange levensduur en kan tegen een stootje. De Stucco Plano en Plancha passen moeiteloos in iedere woning en dragen bij aan een tijdloze uitstraling. De 40 mm dikke stalen sandwichpanelen sluiten naadloos op elkaar aan en houden tocht en kou buiten. Gaat uw voorkeur uit naar kleur, dan is de Stucco Colore wat voor u vanwege de keuze uit 18 kleuren en de geraffineerde ondiepe belijning.

High-Line Satin

Deze serie heeft een volledig vlak oppervlak zonder structuur. De duurzame witte toplaag is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. De panelen van de Satin Plano hebben géén belijning waardoor de deur een strakke tijdloze uitstraling heeft. Bij de Satin Ligna worden de panelen door één diepe belijning onderbroken. De asymmetrische diepe belijning van de Satin Stylo voegt een speelse dimensie aan het moderne uiterlijk toe.

Wood-Line serie

Gaat uw voorkeur uit naar een garagedeur met een authentieke warme houtlook en wilt u tevens een deur met de levensduur en het onderhoudsgemak van een stalen garagedeur? De Wood-Line serie biedt u deze mogelijkheden. Van puur klassiek met cassettes tot exclusief en eigentijds. De Wood-Line panelen zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Vier Wood-Line panelen

De basis van de Wood-Line garagedeur wordt, net als die van de High-Line, gevormd door 40 mm stalen sandwich panelen met een isolerende brandvertragende schuimkern (CFK-vrij). De panelen zijn voorzien van uiteenlopende houtstructuren: Wood-Line Plano heeft de houstructuur zonder horizontale belijning, Wood-Line Ligna heeft één diepe belijning, Wood-Line Plancha heeft meerdere diepe belijningen en de Wood-Line Cassetta is voorzien van cassettes. Wood-Line Plancha is verkrijgbaar in licht of donker eiken, de overige modellen zijn uitgevoerd in licht eiken.

Design-Line serie

Bent u op zoek naar een garagedeur met een eigenzinnige uitstraling? Bekijk dan eens onze Design-Line serie. De 40 mm dikke stalen sandwichpanelen binnen deze serie kunnen worden uitgevoerd in vier verschillende designs. Elk met een eigen karakter: van eigentijds en trendy tot natuurlijk en tijdloos. Met een Design-Line garagedeur maakt u een architectonisch statement.

Design-Line Umbra

Het geprononceerde lijnenspel en reliëf (microprofilering) van de Design-Line Umbra geeft uw garagedeur een markant uiterlijk. De Umbra is standaard leverbaar in vier kleuren: RAL-9006, RAL-9007, RAL-9016 en RAL-7016.

Design-Line Antra

De Design-Line Antra is uitgevoerd in een fraaie antraciet kleur en voorzien van een bijzondere textuur. Het geeft uw garagedeur een moderne uitstraling, geheel passend bij de nieuwste trends en architectuur.

Design-Line Granite

De hoogwaardige oppervlaktestructuur gecombineerd met de donkergrijze uitstraling maken van de Granite een sterke keuze. De Granite voegt klasse toe aan uw huis. Zoals alle panelen uit de Design-Line serie voldoet ook de Granite aan de hoogste kwaliteitseisen.

Design-Line Quartz

Zoekt u een rustige natuurlijke uitstraling voor uw garagedeur? Dan kunt u binnen onze Design-Line lijn ook kiezen voor het Quartz model. De bijzondere quartzgrijze textuur van dit design zorgt voor een frisse en verrassend natuurlijke uitstraling.

Top-Line serie

De Top-Line garagedeur is een betrouwbare en duurzame aluminium deur met oneindig veel mogelijkheden. De Top-Line biedt u ultieme vrijheid voor een persoonlijk ontwerp. De garagedeur is opgebouwd uit een onderhoudsvrij frame van aluminium, dat u op eigen wijze kunt voorzien van diverse soorten vullingen en/of beglazing. Uw garagedeur krijgt hierdoor een verrassend andere uitstraling. Zowel de hoogte als de breedte van de secties zijn optimaal aan te passen aan uw garage.