Home ›› Openslaande Garagedeur Prijs

Garagedeuren met een klassiek uiterlijk, maar met de voordelen van de nieuwste functionaliteiten. Dat is de openslaande garagedeur prijs van BEGICO. Openslaande garagedeuren hebben standaard horizontale panelen, maar bij BEGICO Garagedeuren heb je de unieke mogelijkheid om te kiezen voor een openslaande garagedeur met verticale panelen.

Openslaande garagedeuren vergroten de doorloop om makkelijk binnen te komen met fietsen, brommers of motoren en creëren ook nog eens extra ruimte. Naast een ruime doorgang zijn openslaande deuren optimaal geïsoleerd en onderhoudsarm. De openslaande garagedeur prijs is afhankelijk van de paneeluitvoering en de opties die u kiest. Via ons offerteformulier kunt u gemakkelijk uw openslaande garagedeur samenstellen.

Meer informatie...Offerte aanvragen

openslaande-garagedeur-prijs-begico.jpg

Openslaande garagedeur prijs.jpg

De openslaande garagedeur prijs betreft geïsoleerde garagedeuren. De hoge isolatiewaarde van de deuren gaat condensvorming en vocht in jouw garage tegen. Ook gaat door de tochtdichte openslaande garagedeuren geen warmte verloren en hebben de deuren geen koudebrug. Een garage is tegenwoordig meer dan alleen een stalling voor de auto, scooter of fiets. Schimmel in opbergplaatsen weerhoudt mensen om iets te bewaren en het is de angst voor iedere verzamelaar. Met geïsoleerde garagedeuren voorkom je ongemakken als condens, tocht en vocht.

Optie voor verticale panelen

Uniek aan de openslaande garagedeuren van BEGICO is de mogelijkheid voor asymmetrische vleugels. Standaard zijn de panelen van openslaande garagedeuren horizontaal, maar alleen bij ons heb je de keuze tussen horizontale én verticale panelen. Met de optie voor een 5-puntssluiting is uw openslaande garagedeur extra beveiligd. Behalve het slot van de deur en een pin boven en onder hebben deze deuren boven en onder ook een extra haak. Dat allemaal voor de BEGICO openslaande garagedeur prijs.

Meer informatie...Offerte aanvragen

Openslaande garagedeur prijs: Luxe en Luxe Twin

De Luxe biedt altijd uitkomst. Bijvoorbeeld wanneer je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke met redelijke openslaande garagedeur prijs voor jouw woning die perfect past bij de garage- of industriedeur. De Luxe is een veelzijdig deur die bij uitstek geschikt is voor zowel residentiële als industriële toepassingen. De Luxe profielen zijn ook deels of geheel te voorzien van beglaasde vulling. Waarbij je keuze hebt uit diverse soorten glas, zoals HR++ glas of gesatineerd glas. Ook kan je aangeven of de panelen horizontaal of verticaal in de deur mogen komen en of de beglaasde deur met of zonder tussenstijlen wordt uitgevoerd.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige onderhoudsvrije openslaande deur, dan is de Luxe Twin jouw deur. Design, isolatie en gebruiksgemak in één. Deze Luxe is uitstekend toe te passen als openslaande garagedeur. De Luxe Twin heeft de uitstraling van een traditionele houten openslaande deur, zonder de nadelen ervan. Het design van de Luxe heb je volledig in eigen hand, door een vrijwel onbeperkte keuze in kleuren en materialen.

Garantie

De garagedeuren van BEGICO worden gefabriceerd van hoogwaardige materialen. Door de productie van de geïsoleerde garagedeuren in Nederland, kunnen wij je een snelle levering garanderen. Wij produceren de deuren geheel op maat en naar jouw wensen, bijvoorbeeld in de stijl van de woning. Behalve onze maatwerkservice bieden wij ook vakkundige montage op locatie. Wil je liever zelf de montage doen? Dat kan doordat wij dan kosteloos het verenpakket van de garagedeur pre-monteren. Dat vereenvoudigd voor jou de montage.

Wil je meer informatie over openslaande garagedeuren of zoek je advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met BEGICO Garagedeuren. Onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel is op afspraak geopend. Je kan hier verschillende garagedeuren bekijken en uittesten. Ook zal een medewerker van BEGICO jouw vragen beantwoorden en helpen de ideale garagedeur voor jou te vinden.