Reparatie garagedeur

Garages worden vaak gebruikt als opslag voor uw kostbare spullen, als stalling van uw motor of auto, of als werkplek. In sommige gevallen, dient de garage zelfs als toegang tot uw woning. Een goede afsluiting van uw garage speelt hierbij dus een belangrijke rol. Helaas komt het wel eens voor dat een garagedeur kampt met een storing, defect of schade. Onze ervaren en deskundige monteurs zullen ervoor zorgen dat uw garagedeur spoedig weer optimaal functioneert.

Reparatie afspraak maken

Wilt u een afspraak inplannen om een storing, defect of schade te verhelpen? Vul dan het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

image4

Onderhoud voorkomt reparatie

Met periodiek onderhoud zorgen wij ervoor dat uw deur veilig en betrouwbaar blijft. Zo voorkomt u onnodige reparaties, profiteert u van een langere levensduur van uw garagedeur en loopt u niet tegen onverwachte en hoge reparatiekosten aan.

Heel veel problemen zijn te voorkomen en daarom staan wij achter preventief handelen. Veren verliezen op den duur altijd rek. Hoe goed de veer ook is. Om storingen te voorkomen is het daarom belangrijk dat de veerspanning regelmatig gecontroleerd en zo nodig ook bijgespannen wordt.

De monteur controleert tevens de ophangpunten, de scharnieren en de loopwielassen op breuken en/of slijtage. De lopende delen worden ingespoten. Indien u een aandrijving heeft, wordt de werking van de aandrijving gecontroleerd en zo nodig opnieuw geprogrammeerd.

Wanneer u kiest voor periodiek onderhoud, is uw sectionaal deur tevens verzekerd van een ALL-IN garantie. Deze unieke service van Begico Garagedeuren is een verlenging en aanvulling op de algemene garantie. Bij een ALL-IN garantie zijn, naast de kosten voor het benodigde materiaal, de voorrijkosten en de manuren inbegrepen. ALL-IN is hierbij dus ook echt ALL-IN! Zo staat u nooit voor verrassingen.

Voordelen periodiek onderhoud abonnement

  • Jaarlijks eenmalig €150,- (excl. BTW) bij een sectionaal deur;
  • Jaarlijks eenmalig €199,- (excl. BTW) bij een industrie deur;
  • Preventief onderhoud;
  • Geen zorgen om onnodige reparaties;
  • Geen zorgen om onverwachte en hoge reparatiekosten;
  • Aanvulling + verlenging van uw garantie d.m.v. ALL-IN garantie;
  • Langere levensduur van uw garagedeur;
  • Kleinere kans op storingen en defecten.

Meer informatie?

Bekijk onze infobrochure hier of neem contact met ons op!

Periodiek onderhoud afspraak maken

Wilt u gebruik maken van de voordelen en het gemak van periodiek onderhoud? Vul dan het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

AANVRAAGFORMULIER
Reparatie
Periodiek onderhoud