Home ›› Standaard Maat Garagedeur

Standaard maat garagedeur: stijlvol en aantrekkelijk geprijsd

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit garagedeur met een aantrekkelijke prijs? Ontdek dan of deze standaard maat garagedeur van Begico voor u de juiste oplossing is. Het is een uitstekend alternatief voor de duurdere op maat gemaakte garagedeur. Bovendien kunnen we deze garagedeur een stuk sneller leveren. Op deze pagina bespreken we welke standaard maten er zijn en geven we meetinstructies.  

Standaard maat garagedeur Kymani

De standaard maat garagedeur in ons assortiment herkent u onder de naam  Kymani sectionale garagedeur. Voor slechts € 1399,- leveren wij deze deur in de volgende afmetingen:

  • Breedtes (mm): 2250, 2375, 2400, 2500, 2750, 3000 en 3250
  • Hoogtes (mm): 2000, 2125, 2250, 2375

Om erachter te komen welke afmetingen u nodig heeft, volgt u deze meetinstructies op:

  • Bepaal de breedte, door de opening van muur tot muur op te meten.
  • Bepaal de hoogte, door de afstand tussen de onderdrempel tot de bovenkant van de opening te meten.
  • Bepaal of de geleiderail kan worden bevestigd, door de afstand van de zijwand tot aan de muur van de binnenzijde van de garage te meten. Deze moet minstens 10 centimeter zijn.
  • Bepaal de diepte van uw garage. Deze moet minimaal 3 meter zijn, omdat de sectionaaldeur verticaal wordt geopend en de panelen schuin afbuigen tegen het plafond van uw garage.

Meer informatie...Offerte aanvragen

standaard maat garagedeur installatie

standaard-maat-garagedeur-productie-begico

Montage standaard maat garagedeur

Omdat we de Kymani sectionale garagedeur leveren met voorgemonteerde trekveren, kunt u deze deur eenvoudig zelf monteren. Maar als u zeker wil weten dat het goed gebeurt, kunt u de montage door ons laten verzorgen voor slechts € 449,-. U kunt ook voor de optie ‘demontage en montage’ kiezen, waarbij we voor € 548,- uw oude garagedeur demonteren en vervolgens uw nieuwe monteren.   

Waardevolle eigenschappen

De standaard maat garagedeur Kymani beschikt over een aantal waardevolle eigenschappen. De uitstraling bijvoorbeeld: de houtnerfstructuur staat mooi bij iedere woning en is in verkeerswit of antraciet verkrijgbaar. Ook heeft deze garagedeur een uitstekende isolerende werking, waardoor vocht en condensvorming in uw garage worden voorkomen. Daarnaast is deze garagedeur voorzien van goede veiligheidsvoorzieningen, waaronder veerbreuk-, onderloop- en vingerklembeveiliging. Inspiratie opdoen? Bekijk dan ons portfolio eens.

Meer informatie...Offerte aanvragen

Standaard maat garagedeur bediening

U bedient deze standaard maat garagedeur met de Begico aandrijving. Deze bestaat uit 2 handzenders en een draadloze wandzender. Deze aandrijving is zeer gebruiksvriendelijk en gaat jarenlang mee. Mocht er toch iets zijn met de aandrijving, dan kunt u gebruikmaken van de 5 jaar garantie die u hierop krijgt. Wilt u eerst ervaren hoe de bediening werkt en hoe de garagedeur ervan dichtbij uitziet? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Waarom Begico?

De garagedeuren van Begico worden allemaal gefabriceerd in Nederland en voldoen aan de strengste Europese richtlijnen. Onze fabrikanten maken gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen ervoor dat we u een breed assortiment aan garagedeuren kunnen bieden: sectionaal garagedeuren, openslaande garagedeuren, exclusieve garagedeuren en industriedeuren. Mocht u vragen hebben over deze standaard maat garagedeur, stel ze vooral. We vinden het belangrijk u zo goed mogelijk van dienst te zijn.