Home ›› Wat Zijn De Voordelen Van Houten Garagedeuren Op Maat

U bent hier: Home > Meer informatie > Wat zijn de voordelen van houten garagedeuren op maat?

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HOUTEN GARAGEDEUREN OP MAAT?

Voor de stijlvolle uitstraling van uw woning is een karakteristieke garagedeur een belangrijk onderdeel. U wilt een authentieke houtlook maar niet de nadelen van een houten garagedeur? Met de Wood panelen van Begico kiest u voor de uitstraling van houten garagedeuren op maat.

Voor een volledig karakteristieke uitstraling van uw huis zoekt u houten garagedeuren op maat. Bij Begico vindt u een betrouwbaar en duurzame deur, die u veilig en gemakkelijk bedient. Een garagedeur die op basis van uw persoonlijke wensen wordt gemaakt en aansluit bij de rest van uw woning.

Meer informatie...Offerte aanvragen

Voordelen-houten-garagedeuren-op-maat-Begico.jpg

Houten garagedeuren op maat

Garagedeuren op maat

Bij Begico heeft u een ruime keuze in garagedeuren op maat. Zo is er altijd wel een deur die volledig aansluit bij de stijl en uitstraling van uw woning. Wij hebben ervaring met alle soorten stijlen, waaronder authentiek, landelijk, modern en klassiek. Wij vertalen uw wensen naar een garagedeur op maat. Uw garagedeur is een opvallend onderdeel van uw woning. Elke garagedeur is 100% maatwerk.

De garagedeuren op maat die onze fabriek verlaten zijn op bestelling en op naam geproduceerd. Wij bieden u een uitgebreid assortiment van kwalitatieve materialen, in uiteenlopende stijlen, structuren en designs. De kleur van uw garagedeur is volledig aan te passen aan uw smaak en de uitstraling van de woning. Zo kiest u het perfecte materiaal en de gewenste uitstraling voor uw garagedeur.

Meer informatie...Offerte aanvragen

Houten garagedeuren met de Wood van Begico

Past de authentieke look van houten garagedeuren op maat het beste bij uw monumentale pand, moderne woning of landelijk optrekje? Houten deuren hebben een karakteristieke uitstraling met een warm gevoel. Het nadeel van houten garagedeuren is de isolatie, het onderhoud, de levensduur en de gevoeligheid voor weersomstandigheden. 

Met Wood garagedeuren van Begico kiest u voor kwalitatieve, veilige en duurzame garagedeuren met authentieke houtlook. Wood panelen zijn niet tot nauwelijks van echt hout te onderscheiden en geven het geheel een karakteristieke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in licht of donker eiken. U kiest zelf de stijl van de deuren, van tijdloos en glad tot klassiek en landelijk. De garagedeuren op maat hebben de levensduur en het onderhoudsgemak van een stalen garagedeur.

De basis van de Wood garagedeur wordt gevormd door 40 mm stalen sandwichpanelen met een isolerende brandvertragende schuimkern (CFK-vrij). De panelen zijn voorzien van uiteenlopende houtstructuren. Dit geeft de deur het warme gevoel en exclusieve aanzien van echt hout. De extra dikke stalen beplating garandeert een lange levensduur en biedt extra veiligheid. De Wood garagedeuren zijn, in tegenstelling tot echt hout, nagenoeg onderhoudsvrij.

Exclusieve garagedeuren

Wilt u een duurzame en veilige garagedeur met echt hout? Kijk dan bij onze exclusieve garagedeuren. In deze deuren zit echt hout verwerkt, maar ze zijn niet geheel van hout. De garagedeuren van Begico zijn er in vele uitvoeringen. U heeft zelf de keuze of u gaat voor handmatige of automatische bediening. Onze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Zo bent u verzekerd van een geïsoleerde, gebruiksvriendelijke en veilige garage.

De garagedeuren van Begico voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. In uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden zorgen onze deuren al decennialang voor een betrouwbare en eenvoudig te bedienen gevelafsluiting. Vraag gemakkelijk een offerte aan voor uw garagedeur op maat. Of bekijk onze brochure voor meer informatie. 

Meer informatieOfferte aanvragen